21 април, 2011

Хуманост на дјелу


Појединачно – ми смо капЗаједно – ми смо океан” ријечи су јапанског пјесника Сатороа, које уједно претстављају слоган Омладинског клуба Црвеног крста Пале у данашњој акцији.


Неколико волонтера Општинске организације Црвеног крста заједно у сарадњи са Центром за социјални рад и Домом здравља Пале, успјешно су одрадили хуманитарну акцију подјеле хуманитарних пакета који су изазвали осмијех на лицу 45 социјално угрожених породица са територије општине Пале. Пакети су се састојали од прехрамбених и хигијенских производа које су већином донирали грађани општине. Списак угрожених Цревном крсту доставио је Центар за социјални рад који се већ дужи временски период стара и брине овим породицама. На терену је такође био љекар Милан Глуховић који је вршио преглед свих старијих лица. 


Општинска организација Црвеног крста Пале, која је уједно и организатор ове акције, захваљује се свим донаторима који су помогли ову акцију , такође је наведено да се акција наставља у наредном периоду  и да ће се за вријеме обиљежавања "Недјеље Црвеног крста" уручити исти број пакета.






















   

Нема коментара:

Постави коментар