28 јул, 2013

Амајлије 2013


У периоду од 15-24.одржан је 18. Омладински камп Црвеног крста Републике Српске "Амајлије 2013" код Бијељине.
Камп је окупио мноштво младих из Републике Српске и госте из Србије. Из нашег Омладинског клуба ООЦК учествовало је 6 чланова.
Данијела Јелић - инструктор дисеминације Невена Илић - инструктор дисеминације Вања Божић - инструктор дисеминације Вук Ковачевић - инструктор безбједности и спасилаштва на води Ирена Сташевић - полазник прве помоћи и кућне његе Маја Божић - полазник реалистичког приказа повреда, стања и обољења
На кампу млади су имали прилику да похађају разне курсне цјелине и стекну нова знања из различитих области: Дисемнинација Прва помоћ и кућна њега Реалистички приказ повреда, стања и обољења Безбједност и спасилаштво на води Репродуктивно здравље
Дисеминација, екологија и трафикинг су били обавезни за све учеснике кампа. Омладински клуб "Пале" добио је једног новог предавача о реалистичком приказу повреда, стања и обољења и једног новог предавача из области прве помоћи и кућне његе.
Млади из нашег, а и осталих клубова младих су поред похађања разних курсева имали и вријеме за дружење и уживање у вечерњим сатима уз пјесму и звук гитаре. Надамо се да ће тако бити и наредних година.

Нема коментара:

Постави коментар